100% Φυτικές Ίνες Σίτου. Το πίτουρο παράγεται κατά την άλεση του σκληρού εξωτερικού στρώματος του σίτου, το οποίο αφαιρείται όταν ο σίτος μεταποιείται σε ραφιναρισμένο αλεύρι.....
Τραγανιστό πανάρισμα για μαγειρική, για σνίτσελ, κοτομπουκιές, κατάλληλο για τη δίαιτα Dukan & Keto.
ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ - ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ
Κατάλληλο για διαβητικούς και αθ..
Μιξ αλεύρι με φυτικές ίνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αρτοσκευάσματα και ζυμώδεις παρασκευές. Χωρίς καθόλου υδατάνθρακες, χωρίς γλουτένη. Κατάλληλο για τις δίαιτες Dukan, Keto ..
Αλεύρι Μιξ με Φυτικές Ίνες (Manna Group Mix 2) No Carb 250gr
Iδανικό για αρτοσκευάσματα και ζυμώδεις παρασκευές, για κρέμες και για υγρά μείγματα. Χωρίς ζάχαρη.
ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ - ΙΔΑ..
έτοιμο μείγμα για μάφιν, της εταιρίας NoCarb, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο σας γλύκισμα! Εύκολο στην παρασκευή του, χωρίς να στερείται γεύσης, είναι πάντα..
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλε..
Το Αλεύρι Κάνναβης δεν περιέχει γλουτένη, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη δηλαδή περίπου 29% πλήρη πρωτεΐνη και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Είναι επίσης το πλουσιότερο αλεύρι σε φυτικές ίνες..
To αλεύρι καρύδας είναι ουσιαστικά το στερεό μέρος της καρύδας αλεσμένο σε σκόνη. Το αλεύρι καρύδας θα δώσει στις συνταγές σας ένα ευχάριστο άρωμα καρύδας όσο και τη λεπτή ελαφρώς γλυκιά γεύση του.
..
Το κεχρί είναι ένα είδος δημητριακού, ήταν γνωστό στους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι το καλλιεργούσαν συστηματικά, κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. (Ο Πυθαγόρας το πρότεινε στους μαθητές του ώς την ιδα..
Το αλεύρι λιναρόσπορου αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για αρτοσκευάσματα χωρίς γλουτένη αφού διακρίνεται για την ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα του.
Αν δούμε τα επιμέρους διατροφικά τους χαρακτ..
Το αλεύρι πατάτας διαφέρει από το άμυλο πατάτας και ως προς την γεύση αλλά και την παραγωγή τους.
Στο αλεύρι η πατάτα αφυδατώνεται και μετά αλέθεται.
Έχει εξαιρετική ποιότητα ψησίματος και χρησιμοπο..
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή άλευρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευ..
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ