Μιξ αλεύρι με φυτικές ίνες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αρτοσκευάσματα και ζυμώδεις παρασκευές. Χωρίς καθόλου υδατάνθρακες, χωρίς γλουτένη. Κατάλληλο για τις δίαιτες Dukan, Keto ..
έτοιμο μείγμα για μάφιν, της εταιρίας NoCarb, για να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας εύκολα και γρήγορα το αγαπημένο σας γλύκισμα! Εύκολο στην παρασκευή του, χωρίς να στερείται γεύσης, είναι πάντα..
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλε..
Το Αλεύρι Κάνναβης δεν περιέχει γλουτένη, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη δηλαδή περίπου 29% πλήρη πρωτεΐνη και όλα τα απαραίτητα αμινοξέα. Είναι επίσης το πλουσιότερο αλεύρι σε φυτικές ίνες..
Το κεχρί είναι ένα είδος δημητριακού, ήταν γνωστό στους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι το καλλιεργούσαν συστηματικά, κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. (Ο Πυθαγόρας το πρότεινε στους μαθητές του ώς την ιδα..
Το αλεύρι λιναρόσπορου αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για αρτοσκευάσματα χωρίς γλουτένη αφού διακρίνεται για την ιδιαίτερη γεύση και το άρωμα του.
Αν δούμε τα επιμέρους διατροφικά τους χαρακτ..
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή άλευρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευ..
Είναι πραγματικά δύσκολο να φτιάξει κάποιος ψωμί αφράτο με αλεύρι από φαγόπυρο γιατί δεν περιέχει γλουτένη η οποία δημιουργεί το φούσκωμα. Το αλεύρι από φαγόπυρο είναι βαρύ και δύσκολο να δουλευτεί. Η..
Αλεύρι πλούσιο σε φυτικές ίνες από καθαρή ίνα μπαμπού, με χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.Οι βλαστοί μπαμπού από τους οποίους προέρχεται το αλεύρι, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, πρ..
Το αλεύρι καλαμποκιού είναι αλεύρι με χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Έχει εξαιρετική γεύση αλλά είναι γενικά βαρύ και δύσκολο στην χρήση αλεύρι. Είναι πλούσιο σε Βιταμίνη Α, σίδηρο και ασβέστιο. ..
Βιολογικό αλεύρι χαρουπιού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες παρασκευές στη μαγειρική αλλά και στη ζαχαροπλαστική, μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα άλευρα. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα αρτο..
Χρήση: Κατάλληλο για κέικ, μπισκότα, πίτες και τηγανίτες.
Οφέλη
Έχει λιγότερους εύπεπτους υδατάνθρακες σε σχέση με άλλα αλεύρια, αλλά και ακόμα από ορισμένα λαχανικά.
Δεν περιέχει γλουτένη και εί..
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ