BRAN FLAKES ΒΙΟ (νιφάδες σταριού ολικής) 250γρ ΟΛΑ-ΒΙΟ
Οι νιφάδες σιταριού σε συνδυασμό με φυτικό γάλα όπως αμύγδαλο,ρύζι,βρώμη ή καρύδα είναι η καλύτερη πρόταση για το ξεκίνημα της ημέρας με ένα γευ..
Τα ΜΠΡΑΝ ΣΤΙΚΣ - bran sticks είναι δημητριακά πρωινού από φλοιό σιταριού πολύ πλούσια σε φυτικές ίνες και υψηλής περιεκτικότητας σε πίτουρο, και έχουν ευεργετικές ιδιότητες στην πεπτική υγεία. Οι φυτ..
Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα μπολ από απολαυστικές σοκολατένιες νιφάδες. Ένα πρωινό κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Τραγανές νιφάδες από καλαμπόκι και σιτάρι μέσα σε σοκολάτα γάλακτος, απίθανη γεύ..
Η σπιρουλίνα προέρχεται από ένα φύκι το οποίο αποτελείται από πολύτιμες θρεπτικές ουσίες. Αποτελεί βασική τροφή των αστροναυτών της NASA. Θεωρείται η πλουσιότερη πηγή πρωτεϊνών, είναι πλούσια σε αμινο..
Το Chia είναι η πλουσιότερη φυτική πηγή λιπαρών οξέων ωμέγα 3 και περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά. Διατίθεται ως πρώτη ύλη για χρήση σε διατροφικά και διαιτητικά συμπληρώματα. Η απαράμιλλη σταθερότητα ..
Το αλάτι αυτό συλλέγεται με το χέρι, με τον παραδοσιακό τρόπο. Αφυδατώνεται στον ήλιο. Είναι ακατέργαστο, μη ραφιναρισμένο, ώστε να διατηρεί τα φυσικά συστατικά του...
Tο αλεύρι βρώμης έχει υψηλή διατροφική αξία γιατί έχει υψηλή περιεκτικότητα σε εδώδιμες ίνες και επιπρόσθετα περιέχει β-γλυκάνες οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλ..
Το κεχρί είναι ένα είδος δημητριακού, ήταν γνωστό στους αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι το καλλιεργούσαν συστηματικά, κυρίως για την παρασκευή ψωμιού. (Ο Πυθαγόρας το πρότεινε στους μαθητές του ώς την ιδα..
Ρυζάλευρο (επίσης σκόνη ρυζιού) είναι μια μορφή άλευρου που οφείλεται στην άλεση ρυζιού. Είναι διαφορετική από το άμυλο ρυζιού, το οποίο συνήθως παράγεται με τη βύθιση του ρυζιού στην αλισίβα. Ρυζάλευ..
Είναι πραγματικά δύσκολο να φτιάξει κάποιος ψωμί αφράτο με αλεύρι από φαγόπυρο γιατί δεν περιέχει γλουτένη η οποία δημιουργεί το φούσκωμα. Το αλεύρι από φαγόπυρο είναι βαρύ και δύσκολο να δουλευτεί. Η..
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ