Τα αμύγδαλα είναι ένα από τα πιο υγιεινά τρόφιμα στη γη. Έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η πρωτεΐνη αμυγδάλου θεωρείται ως μια
ανώτερη πηγή υψηλής απορροφήσιμης πρωτεΐνης με πολλά μοναδικ..
Η πρωτεΐνη κάνναβης σε σκόνη είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης που παρέχει κατά μέσο όρο 50 γραμμάρια καθαρής πρωτεΐνης ανά 100g μερίδα, και παρέχει όλα τα 21 αμινοξέα, συμπεριλαμβανομένων των 8 απα..
Η πρωτεΐνη Hemp της Mega Foods, είναι μια φυτική πρωτεΐνη που έχει ως βάση της την κάνναβη. Είναι θρεπτική, έυκολη στη χώνεψη και είναι ιδανική για χορτοφάγους...
Η MEGA FOODS Πρωτεΐνη Μπιζελιού BIO είναι μία βιολογική φυτική πρωτεΐνη από μπιζέλι. Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.
..
Τα μπιζέλια, είναι μια άριστη πηγή πρωτεϊνών, που μπορούν εύκολα να διασπαστούν και να απορροφηθούν από τον ανθρώπινο οργανισμό.
Η πρωτεΐνη των μπιζελιών είναι ιδανικό συμπλήρωμα για χορτοφάγους κα..
Η σκόνη πρωτεΐνης καλοκυθόσπορου είναι μια ισορροπημένη πηγή ωφέλιμων πρωτεϊνών. Επίσης είναι και μια εξαιρετική πηγή σιδήρου, βιταμινών του συμπλέγματος Β, βιταμίνης Ε, φυτικών ινών, ελαίου και μετάλ..
Η σόγια είναι ένα από τα πρώτα λειτουργικά τρόφιμα. Eίναι πηγή πρωτεϊνών, πολυακόρεστων (ω3 και ω6) λιπαρών οξέων, φυτικών ινών, φυτοχημικών, βιταμινών και μετάλλων. Οι ευεργετικές της ιδιότητες στην ..
Πρωτεΐνη Σίτου (Γλουτένη)200 γρ.Βιοαγρός Πρωτεΐνη Σίτου (Γλουτένη)200 γρ.
Vegan Βιολογική Πρωτεΐνη Σίτου (Γλουτένη) Good Life 250gr Η γλουτένη σίτου είναι σχεδόν καθαρή πρωτεϊνη χωρίς σχεδόν κα..
Το Ασπράδι Αυγού σε Σκόνη φτιάχνεται απευθείας από ασπράδια αυγού για να προσφέρει μόνο φυσικά θρεπτικά συστατικά.
Έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, η οποία βοηθά στην ανάπτυξη και τη διατήρησ..
Η Βιο-Αγρός Πρωτεΐνη Ρυζιού BIO είναι μία βιολογική φυτική πρωτεΐνη από ρύζι. Χαρακτηρίζεται από την πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και την πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες. Αποτελεί ..
Η ρουτίνα της καθημερινότητας και η ένταξη σε αυτή της άσκησης σώματος καταπονούν το σώμα και σημαντικός παράγοντας ενδυνάμωσης του αποτελούν οι πρωτεΐνες. Ο ορός γάλακτος, παράγωγο του γάλακτος που π..
Η γλουτένη έχει την ικανότητα να προσδίδει ελαστικότητα στη ζύμη, βοηθώντας την να φουσκώσει και να κρατήσει το σχήμα της δίνοντας στο τελικό προϊόν μια αφράτη υφή. Χρησιμοποιείται σε πολλά τρόφιμα ως..
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ