Υψηλής ποιότητας άρωμα Φερέρο (Ferrero), ιδανικό για μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Mπορείτε να τα ενσωματώσετε σε αλμυρά και γλυκά εδέσματα, ροφήματα, σε γιαούρτι ή στην παρασκευή παγωτού. Αντέχουν σε..
Βιολογικό Αγάρ – Αγάρ σε ακόνη.
Η εναλλακτική λύση στην παραδοσιακή ζωική ζελατίνη. Χρησιμοποιείστε το ως πηκτικό μέσο, σε γλυκά, γλάσα, ζελέ φρούτων κ.α..
Σκόνη από τους καρπούς του κακαόδεντρου χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Ένας ιδιαίτερα υγιεινός τρόπος για τη λήψη σημαντικών ποσοτήτων αντιοξειδωτικών και σημαντικών μετάλλων, όπως μαγνήσιο, σίδηρο, χ..
Βιολογική κρέμα γάλακτος καρύδας χωρίς λακτόζη ιδανική για τη μαγειρική και παρασκευές όπως σάλτσες, σούπες, ζυμαρικά, λαχανικά και γλυκά. Ένα εναλλακτικό προϊόν κρέμας γάλακτος και της κρέμας από σόγ..
Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (35) είναι ιδανική για ανθρώπους που θέλουν να διατηρήσουν ή να χάσουν βάρος, φιλικότερη σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβήτη, σε όσους θέλουν να μειώσουν τ..
Υγρό εκχύλισμα βιολογικής βανίλιας Taylor & Colledge. Ένα εξαιρετικό προϊόν για κάθε συνταγή ζαχαροπλαστικής και όχι μόνο που απαιτεί βανίλια κορυφαίας ποιότητας...
Η βανίλια προέρχεται από τους καρπούς ενός είδους ορχιδέας που υπόκειται σε ειδική επεξεργασία η οποία της προσδίδει το μαύρο χρώμα και το χαρακτηριστικό άρωμα.Ανήκει στην «ιερή τετράδα» των τροπικών ..
Αληθινή βανίλια Bourbon Μαδαγασκάρης σε σκόνη.
Καλλιεργείται και συλλέγεται στο νησί Bourbon της Μαδαγασκάρης και συλλέγεται παραδοσιακά στο χέρι, διατηρώντας τη φρεσκάδα, το πλούσιο άρωμα της και ..
Το αιθέριο έλαιο μαστίχας έχει επουλωτικές, αναπλαστικές, συγκολλητικές και αντισηπτικές ιδιότητες. Η μαστίχα έχει έντονη δράση κατά των βακτηρίων, μυκήτων και ιών, ανακουφίζει από παθήσεις του ..
Το αλεύρι αμυγδάλου περιέχει υψηλά λιπαρά, και επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και βιταμίνη Ε. Προσθέτει μια απαλή γεύση στα ψημένα φαγητά και τις κρούστες επιδορπίων. Με το αλε..
Βιολογικό άμυλο ταπιόκας της εταιρείας Βιο Αγρός. Χρησιμοποιείται σαν πηκτικό μέσο σε σούπες και ροφήματα. Επίσης χρησιμοποιείται σαν μέρος αλεύρου σε συνταγές για ψωμί,λουλουμάδες, σάλτσες και γλυκά...
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπο, συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ